Lila csoport

A Lila kiscsoportban szeptembertől 25 gyermek (13 lány, 12 fiú ) kezdi meg felfedező útját a Százszorszép Óvoda Birodalmában magyar és angol pedagógusokkal. Közösen kinyitjuk a „csodák kapuját”, és egymás kezét fogva végigsétálunk a varázslatos ösvényünkön. Hogy mi vár ránk? Sok jó játék, móka, kacagás – magyar és angol mesékkel, versekkel, dalokkal fűszerezve!


Bonczné Gál Veronika
Óvodapedagógus

Hitvallásom:
Játszva tanulni és szeretve szeretni! Belső és külső értékeink felfedezése és ápolása. Barátságban éljünk önmagunkkal és környezetünkkel, segítve másokat is. Fedezzük fel az élet apró szépségeit, és tudjunk örülni annak is.

"Alattam a föld, fölöttem az ég, bennem a létra..."
/Weöres Sándor/

Szalai Edit
Óvodapedagógus

15 éve dolgozom óvodapedagógusként, a Százszorszép Óvodában ez a tizenegyedik évem. Az óvodai élet legfontosabb tevékenységének a játékot tartom, hiszem, hogy a gyermek harmonikus fejlődésében, a gyermeki személyiség alakulásában a játékos nevelés az alap.

Munkámban fontos a szeretetteljes, nyugodt légkör megteremtése, és az, hogy a gyermekek számára a jelenlétem biztonságot nyújtson.

Kedvenc fejlesztési területeim a vizuális nevelés - szakmai továbbképzéseken eltanult technikákkal a gyermekek kreativitásának és esztétikai érzékének kibontakoztatására törekszem -, illetve a testnevelés. A szintén továbbképzések során elsajátított és a foglalkozásaimon alkalmazott prevenciós mozgásprogram nemcsak a gyerekek képességeit, és testi-lelki fejlődését segíti elő, de az egészséges életvitel megalapozásában, kialakításában is meghatározó szerepet játszik.

Danni
Angol nevelő

Danni-nek hívnak, a Lila csoport angol anyanyelvű tanára vagyok és ez az első évem a Százszorszép Óvodában. Warringtonból, az Egyesült Királyságból jöttem, de már 15 éve Magyarországon élek. 18 év tanítási tapasztalattal rendelkezem;mindenféle korcsoporttal volt szerencsém dolgozni, 18 hónapos kisgyermekektől kezdve egészen a felnőttekig. Nagyon örülök, hogy csatlakozhattam az óvoda csapatához és megtisztelőnek érzem, hogy a Lila csoport pedagógusaival dolgozhatok együtt. Alig várom, hogy megismerhessem a gyerekeket és segíthessem őket abban, hogy jól érezzék magukat. Csodálatos élmény, hogy részese lehetek a fejlődésüknek és felfedezéseiknek.

https://bilingual.hu/hu/munkatarsaink/danni-szeli

Casey
Angol nevelő

Janet-nek hívnak, egy Cleveland melletti kisvárosból származom, Ohio Államból, Amerikából. 2017 szeptembere óta élek Magyarországon és dolgozom a Százszorszép óvodában. Azért esett választásunk a vőlegényemmel Magyarországra, mert a felmenőim magyarok voltak.

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert három különböző csoportban is dolgozhatok, különböző korcsoportú gyerekekkel a Zöld, Sárga és Kék csoportokban. Imádom, hogy minden csoportnak megvan a maga egyedisége/sajátossága és nekem lehetőségem van mindegyikben jelen lenni. Csodálattal nézem a gyerekeket, ahogy nőnek és fejlődnek a rajzolás és kézműveskedés területén, amit együtt végzünk. A legjobb dolog abban, hogy az óvodában dolgozhatok, az az energia, amit a gyerekektől kapok.

https://bilingual.hu/hu/munkatarsaink/janet-gulish

Szőke Andrea
Dadus néni


Csoport eseményei