Pitypang csoport

Az idei tanévre tizenöten maradtunk az oviban játszani. Jött hozzánk egy kisfiú és egy kislány, így 17-en lettünk.
Nagyon szeretünk legózni, babázni, focizni, társasozni, meséket hallgatni és új meséket kitalálni. Szeretünk verselni, énekelni és kézműveskedni, tornázni és közben észrevétlenül felkészülünk az iskolára.


Musztács Béláné (Ildikó)
Óvodapedagógus

2005 óta dolgozom a „Tégla oviban”.
Már gyerekkorom óta óvónő szerettem volna lenni. A Kossuth Zsuzsa Óvónőképző Szakközépiskolában tanultam, majd a Szarvasi Brunszvik Teréz Óvóképző Főiskolán szereztem meg diplomámat. Lassan 40 éve dolgozom ezen a pályán.
A legfontosabb, hogy a gyerekek szerető közegben, jól érezzék magukat az óvodában, és játék közben észrevétlenül fejlődjenek.


„ Amit csak hall a gyermek, könnyen elfelejti.
Amit lát is, már inkább megjegyzi.
De amiben Ő maga is tevékenyen részt vesz,
az bizonyosan bevésődik az emlékezetébe. ”

Peszlen Tünde
Óvodapedagógus

19 éve dolgozom a Színes Gyerekkert Óvodában.  Nagyon barátságos, családias, gyerekek számára kedves, szerethető óvoda. Én nagyon szeretem az udvart, ahol szép környezetben, tiszta levegőn játszhatnak a gyerekek, s ahol sokféle állat fordul itt elő többek között fácánkakasokat, mókusokat, madarakat tudunk megfigyelni. 

Óvónőként fontos számomra, hogy tevékenyen, élménydúsan, vidáman teljenek az óvodás napjaink, melyben a gyerekek készségei, képességei, tudásuk folyamatosan fejlődik. 

Debbie
Angol nevelő

Anika
Angol nevelő

Keresztes Gyöngyike
Pedagógiai asszisztens


Csoport eseményei