Zöld csoport

A Kék nagycsoportba 26 gyermek jár, nyolc lány és tizennyolc fiú, a negyedik évet kezdték idén.
Mivel három csoportból érkeztek a gyerekek, kiemelten figyeltünk a közösségépítésre.
A drámajáték mindennapjaink szerves része. A gyerekek nagyon kreatívak, érdeklődőek, szívesen vesznek részt a felkínált tevékenységekben.

„Zöld óvoda” vagyunk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a természet védelmére. A Százszorszép Kiskertet rendszeresen gondozzuk, a terméseket betakarítjuk, és örömmel el is fogyasztjuk.


Harmati Magdolna – Magdi néni
Óvodapedagógus

Úgy gondolom, hogy a mai rohanó, számítógép-központú világban fontos odafigyelni értékeinkre, hagyományainkra és jelentős szerepe van az egészség megőrzésének. Ezért munkámban kiemelkedő szerepet kap a prevenciós, tartásjavító torna. Előnyben részesítem a természetes anyagok használatát mind a foglalkozásokon, mind az óvoda dekorálásánál.

Brittany Steyberg
Angol nevelő

Brittany-nak hívnak és ez a második évem a Százszorszép Óvodában, a Zöld csoportban. Mielőtt Magyarországra költöztem, Dél-Kaliforniában éltem. Akkor találtam meg a gyerekekkel való foglalkozás örömét, mikor az ingatlan szakmában dolgoztam és eldöntöttem, hogy helyettesítő pedagógiai asszisztens leszek speciális igényű gyermekeknél. Nagyon szerettem gyerekekkel dolgozni és elhatároztam, hogy pályát módosítok. Korábban gyógypedagógiával foglalkoztam, ‘kisegítő technológiák a speciális oktatásban' területén, ahol több mint 600 tanuló  tartozott hozzám, 2 és fél éves kortól egészen 22 éves korig. Nagyon szerencsésnek érzem, hogy végül a Zöld csoportban kötöttem ki. Magdi, Annamari és Gyöngyi nagyszerű csapatot alkotnak. A gyerekek nagyon aranyosak, okosak és szeretnek tanulni, ami az én munkámat még nagyobb élménnyé teszi!

https://bilingual.hu/hu/munkatarsaink/brittany-stayberg

Janet Gulish
Angol nevelő

Janet-nek hívnak, egy Cleveland melletti kisvárosból származom, Ohio Államból, Amerikából. 2017 szeptembere óta élek Magyarországon és dolgozom a Százszorszép Óvodában. Azért esett választásunk a vőlegényemmel Magyarországra, mert a felmenőim magyarok voltak.

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert három különböző csoportban is dolgozhatok, különböző korcsoportú gyerekekkel a Zöld, Sárga és Kék csoportokban. Imádom, hogy minden csoportnak megvan a maga egyedisége/sajátossága és nekem lehetőségem van mindegyikben jelen lenni. Csodálattal nézem a gyerekeket, ahogy nőnek és fejlődnek a rajzolás és kézműveskedés területén, amit együtt végzünk. A legjobb dolog abban, hogy az óvodában dolgozhatok, az az energia, amit a gyerekektől kapok.

https://bilingual.hu/hu/munkatarsaink/janet-gulish

Vágóné Mihóczi Erzsébet Gyöngyi
Dadus néni


Csoport eseményei