Zöld csoport

A Kék nagycsoportba 26 gyermek jár, nyolc lány és tizennyolc fiú, a negyedik évet kezdték idén.
Mivel három csoportból érkeztek a gyerekek, kiemelten figyeltünk a közösségépítésre.
A drámajáték mindennapjaink szerves része. A gyerekek nagyon kreatívak, érdeklődőek, szívesen vesznek részt a felkínált tevékenységekben.

„Zöld óvoda” vagyunk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a természet védelmére. A Százszorszép Kiskertet rendszeresen gondozzuk, a terméseket betakarítjuk, és örömmel el is fogyasztjuk.


Harmati Magdolna – Magdi néni
Óvodapedagógus

Úgy gondolom, hogy a mai rohanó, számítógép-központú világban fontos odafigyelni értékeinkre, hagyományainkra és jelentős szerepe van az egészség megőrzésének. Ezért munkámban kiemelkedő szerepet kap a prevenciós, tartásjavító torna. Előnyben részesítem a természetes anyagok használatát mind a foglalkozásokon, mind az óvoda dekorálásánál.

Halomi Adrienn
óvodapedagógus

Michaela Clynch
angol nevelő

Michaela Clynch-nek hívnak, Írország nyugati részében nőttem fel. Mielőtt Budapestre költöztem, Hong Kongban éltem, ahol szintén óvónőként dolgoztam.

Én leszek a Zöld csoport angol anyanyelvű nevelője idén és nagyon várom, hogy megismerhessem az összes gyermeket és figyelhessem fejlődésüket az év során.

Nagyon szívesen segítek angol nyelvtudásuk és magabiztos nyelv használatuk fejlesztésében. Megtiszteltetés, hogy a Bilingual Programban dolgozhatok és ebben a gyönyörű városban élhetek idén.

Janet Gulish
Angol nevelő

Janet-nek hívnak, egy Cleveland melletti kisvárosból származom, Ohio Államból, Amerikából. 2017 szeptembere óta élek Magyarországon és dolgozom a Százszorszép Óvodában. Azért esett választásunk a vőlegényemmel Magyarországra, mert a felmenőim magyarok voltak.

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert három különböző csoportban is dolgozhatok, különböző korcsoportú gyerekekkel a Zöld, Sárga és Kék csoportokban. Imádom, hogy minden csoportnak megvan a maga egyedisége/sajátossága és nekem lehetőségem van mindegyikben jelen lenni. Csodálattal nézem a gyerekeket, ahogy nőnek és fejlődnek a rajzolás és kézműveskedés területén, amit együtt végzünk. A legjobb dolog abban, hogy az óvodában dolgozhatok, az az energia, amit a gyerekektől kapok.

https://bilingual.hu/hu/munkatarsaink/janet-gulish

Vágóné Mihóczi Erzsébet Gyöngyi
Dadus néni


Csoport eseményei