Margaréta csoport

A Margaréta csoportba 25 kisgyermek jár, 14 fiú és 11 lány. Mindenki igazi kis egyéniség. Alig várjuk, hogy a lenti, új udvart birtokba vehessük, hisz már nagycsoportosok vagyunk, napról napra okosodunk és ügyesedünk.

Nagyon vártuk, hogy újra találkozzunk és egymás napját színesítsük.

Legkedveltebb játékunk a szerepjáték. Általában kutyák, macskák, tigrisek, királylányok, tűzoltók vagyunk. Bár igazából mindenkinek a bőrébe szívesen belebújunk.

Imádunk jelmezeket felvenni, kendőket magunk köré tekerni, koronát viselni. A játék a legfontosabb helyen van a napjainkban, erre mindig odafigyelünk, hogy elegendő időnk maradjon.

Szeretünk alkotni, az ollóval is egyre ügyesebben bánunk. A meséket szájtátva hallgatjuk, a dalos játékoknál hangosan éneklünk. Nyitottak és befogadóak vagyunk mindennel kapcsolatban.


Paróczi Petra
Óvodapedagógus

Óvodapedagógusként legfontosabb feladatomnak tartom a biztonságos, szeretetteljes, elfogadó légkör kialakítását. Erre törekszem minden nap, igyekszem megteremteni ezeknek a feltételeit.
Célom, hogy jó mintával szolgáljak a gyermekeknek, hiszen ők ebből tanulnak a legtöbbet. Megteszek mindent azért, hogy a gyermekek a világra nyitottak, érdeklődőek, empatikusak lehessenek.

Csaplár Ildikó
Óvodapedagógus

Csaplár Ildikó vagyok, 27 éves, a Margaréta középső csoport óvodapedagógusa. 26 kis, különleges csoda teszi minden napomat érdekessé és izgalmassá. Igyekszem ezt a tudtukra adni: hogy egyediek, hogy mindannyian más és más miatt szerethetőek. A napok során mindig nagy hangsúlyt fektetek a névre szóló dicséretekre, hogy érezzék, a csoportunk egyedi és megismételhetetlen tagjai. Munkám során előtérbe helyezem a jókedvű, élménydús játékokat, hisz játszva a legszebb tanulni. Hiszek a nevetésben, abban, hogy ebben a korban kialakulhat a gyermekekben az a szemlélet, mely később is átsegíti őket egy-egy nehezebb időszakon. Sokszor ezekhez a helyzetekhez elengedhetetlen lesz a humorérzék.

Nick Belousov
Angol nevelő

My name is Nick and I’m from Pennsylvania, USA. This is my second year working at Bilingual. During my first year, I was fortunate to experience life in several of the kindergarten groups. This year I am the Main Teacher in Daisy group at Colorful Kindergarten.
Coming to Hungary and working in this environment has been a very enriching and rewarding experience for me. The natural acquiring of a second language is personally dear to me, therefore taking part in a program designed for such comes naturally for me. Being part of the growth and development of these wonderful kids is amazing.

Debbie Thiessen
Angol nevelő

Diószegi Magdolna
Dadus néni


Csoport eseményei