Pitypang csoport

Az idei tanévre tizenöten maradtunk az oviban játszani. Jött hozzánk egy kisfiú és egy kislány, így 17-en lettünk.
Nagyon szeretünk legózni, babázni, focizni, társasozni, meséket hallgatni és új meséket kitalálni. Szeretünk verselni, énekelni és kézműveskedni, tornázni és közben észrevétlenül felkészülünk az iskolára.

Peszlen Tünde
Óvodapedagógus

19 éve dolgozom a Színes Gyerekkert Óvodában.  Nagyon barátságos, családias, gyerekek számára kedves, szerethető óvoda. Én nagyon szeretem az udvart, ahol szép környezetben, tiszta levegőn játszhatnak a gyerekek, s ahol sokféle állat fordul itt elő többek között fácánkakasokat, mókusokat, madarakat tudunk megfigyelni. 

Óvónőként fontos számomra, hogy tevékenyen, élménydúsan, vidáman teljenek az óvodás napjaink, melyben a gyerekek készségei, képességei, tudásuk folyamatosan fejlődik. 

Bielik-Pus Dorina
óvodapedagógus

Idén, 2020 júniusában szereztem meg az óvodapedagógusi, angol specializációs diplomámat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Tanító és óvóképző karán. Az óvoda nem idegen számomra, volt szerencsém itt végezni a gyakorlatomat. Amint beléptem az épületbe, tudtam, hogy számomra ez a tökéletes közeg. Megfogott a családias légkör. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek játszva sajátítsák el azokat a készségeket, melyek az iskolába lépésükhöz szükségesek.

Pedagógusként az egyik elengedhetetlen feladatomnak érzem, hogy a gyerekek szeressék, védjék és óvják környezetüket. 

Maegan Cowen
angol nevelő

Amy Swartz
angol nevelő

Amy Swartz-nak hívnak, én vagyok a Kék csoport angol anyanyelvű tanára, a Százszorszép Óvodában mióta Budapestre költöztem 2018-ban. Palm Springsben, California államban születtem és nőttem fel, de mielőtt Magyarországra költöztem Dallasban, Texas államban éltem. Mióta ide költöztem, nemcsak a városba, de az óvodába is nagyon beleszerettem. A Bilingual Program lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy minden nap találkozzanak az angol nyelvvel. Lenyűgöző látni, ahogy mindkét nyelvet használják a tevékenységek során és hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a folyamatnak. Alig várom, hogy folytassuk a játékokat és a közös éneklést a gyerekekkel.

https://bilingual.hu/hu/munkatarsaink/amy-swartz

Keresztes Gyöngyike
Pedagógiai asszisztens


Csoport eseményei